Bloemenabonnement bedrijven

Met een zakelijk bloemenabonnement kun je continu genieten van een prachtig bloeiende aanvulling op de uitstraling van uw bedrijf. Of het nu op de receptiebalie, in de vergaderruimte of op de directietafel is, onze zorgvuldig samengestelde boeketten zorgen voor een blijvende indruk. Je kunt kiezen voor wekelijkse of tweewekelijkse leveringen op een door jou gekozen vaste dag, en wij zorgen ervoor dat de bloemen regelmatig worden vervangen door een nieuw, fris boeket.

Kweeklokaal over plukboeket

Uw zakelijke voordelen

• Wisselende creatieve en representatieve boeketten

• Vaste bezorgdag naar keuze

• Gratis leenvaas

• Geen onderhoud (schoonmaak of aansnijden)

• Gratis bezorging op het bedrijf

• Betaling achteraf maandelijks op rekening.

Geen bedrijf?

Geen probleem! Ook als consument kun je genieten van een Kweeklokaal bloemenabonnement. Deze bestel je eenvoudig in onze webshop

Een boeket geeft fleur aan je omzet en werkklimaat

De bloemen worden vakkundig gebonden door de bloemisten van het Kweeklokaal in Roelofarendsveen en geleverd in een daarvoor passende vaas. De bezorgservice wisselt elke week de bloemen om. Zo ben je altijd verzekerd van de vertrouwde kwaliteit die je gewend bent. Makkelijk en goed geregeld!

Neem contact met ons op om je wensen te bespreken. Wij denken graag mee om de bloemstukken af te stemmen op de sfeer die bij jouw organisatie past, over de frequentie, levertijd en budget. Kweeklokaal geeft zakelijke klanten de mogelijkheid om op rekening te kopen. De factuur wordt achteraf per e-mail verstuurd.

Kweeklokaal producten plukboeket in vaas

Ook voor bloemen voor bedrijfsfeestjes, openingen of jarige collega’s kan je bij Kweeklokaal terecht. Laat het ons weten en deel jouw felicitaties of waardering met een mooie bos bloemen van het Kweeklokaal!

Heb je een interessen in een bloemenabonnement?

Stuur een e-mail voor meer informatie