kweek lokaal

Verkoop van bloemen en plukboeketten van eigen kweek

Lokaal geteelt en seizoensgebonden in Roelofarendsveen.

In de bloemenstal aan de Geestweg 72 in Roelofarendsveen zijn dagelijks verse plukboeketten, bossen seizoenbloemen en andere seizoenproducten, 7 dagen per week te koop.

Assortiment

PLUKBOEKETTEN

Dagvers geplukt en ieder seizoen samengesteld met andere soorten bloemen. Zo mooi en verrassend als onze boeketten, vind je ze nergens.

SEIZOENBLOEMEN

Ieder seizoen een variërend aanbod seizoenbloemen:

Tulpen, Zonnebloemen, Amaryllis, Korenbloemen, Asters, Delphinium.

Kweeklokaal plukboeket 2
Kweeklokaal plukboeket 1
Kweeklokaal producten gekleurd ranonkels
Kweeklokaal tulpen

SEIZOENSPRODUCTEN

Elke seizoen heeft zijn eigen karakteristieke producten: Pampas pluimen en amaryllisbollen in het najaar, verschillende soorten takken in de winter en bol op pot in het voorjaar.

Kweeklokaal producten zonnebloemen
Kweeklokaal Pompoenen en kalebassen

POMPOENEN EN KALEBASSEN

Zowel sierkalebassen als eetbare pompoenen zijn vanaf september tot en met november verkrijgbaar. Inclusief heerlijke recepten voor de eetbare pompoenen en flespompoenen!

 

TROUWEN

Laat Kweeklokaal jouw trouwdag onvergetelijk maken met lokale, duurzaam geteelde bloemen! We stemmen de kleuren en stijl helemaal af op jouw wensen. Alles is mogelijk: van geheel verzorgde aankleding op locatie tot bruidsboeket en corsages. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken. 

Kijk op de pagina trouwen voor meer informatie.

AFSCHEID

Ook voor afscheidsbloemen bent u bij kweeklokaal op het juiste adres. Afhankelijk van uw wensen maken we de afscheidsbloemen geheel naar uw wens. De juiste keuze qua bloemen of juist qua kleuren combinatie. Ook is het mogelijk om een lint met een persoonlijke tekst te laten drukken. 

Kijk in de webshop voor de mogelijkheden.

kweeklokaal trouwboeket Coen en Eveline
Kweeklokaal webshop producten tafelboeket

Locatie bloemenstal

Geestweg 72
2371 AG, Roelofarendsveen

Openingstijden Bloemenstal

Maandag – Vrijdag: 8:00–20:00
Zaterdag – Zondag: 8:00–18:00

Plan je route

De kwekerij - het Kweeklokaal

Bij kweeklokaal pakken we teeltzaken anders aan. Als 4e generatie kwekers gaan we terug naar onze oorsprong. We kiezen voor een breed assortiment unieke, bijna vergeten bloemen en telen met de seizoenen mee. Onze producten groeien zoveel mogelijk op natuurkracht. We verwerken ze in plukboeketten van het seizoen, die dagvers te koop zijn in de verkoopstal bij onze kwekerij. Vers, lokaal en per seizoen wisselend van samenstelling: van de boeketten van kweeklokaal wordt iedereen blij.

 

Kweeklokaal contact bloemenstal
Kweeklokaal contact in de bloemenstal

100%

Lokaal

Onze bloemen worden 100% lokaal geteeld en 100% lokaal verkocht op slechts 100 meter van hun ‘geboortegrond’.

 

100%

Vers!

Verser dan vers. Vandaag geplukt, is vandaag te koop in onze bloemenstal aan de Geestweg 72 in Roelofarendsveen. Vandaag geplukt, vandaag bij jou in huis!

 

100%

Uit het seizoen

Verser dan vers. Vandaag geplukt, is vandaag te koop in onze bloemenstal aan de Geestweg 72 in Roelofarendsveen. Vandaag geplukt, vandaag bij jou in huis!