Kweeklokaal plukboeket 1

Online bloemen bestellen

Een plukboeket van Kweeklokaal bestaat uit unieke fleuige, lokaal geteelde bloemen van het seizoen. Rechtstreeks van de kweker, en daardoor altijd vers!

Wil je het boeket laten bezorgen? Wij bezorgen de boeketten op maandag t/m zaterdag in Roelofarendsveen, Oude Wetering, Rijpwetering, Oud Ade, Hoogmade, Woubrugge, Leimuiden en Nieuwe Wetering. Ophalen bij de kwekerij kan uiteraard ook. Kies een datum en tijdvak, en wij zorgen dat het boeket voor je klaar staat.

Kweeklokaal plukboeket 2

Webwinkel

Webwinkel

Verras een vriend, vriendin, moeder of je geliefde met bloemen of verwen jezelf met een mooi plukboeket.

Wij maken plukboeketten en verschillende arrangementen met de mooiste en beste bloemen van het seizoen. Geschikt voor de meest uiteenlopende gelegenheden, voor ieders smaak.

7 dagen per week open

Wij bezorgen 4 dagen per week, dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag tussen 10:00 uur – 18:00 uur.

Onze boeketten worden duurzaam verpakt en eventueel voorzien van een kaartje met een door u opgegeven tekst. Een plukboeket kado doen? Laat een boeket inclusief vaas bezorgen, wel zo makkelijk.

Roelofarendsveen

Kweeklokaal is gevestigd op de Geestweg in Roelofarendsveen.
Onze dagelijks verse bloemen bezorgen wij in Roelofarendsveen, Oude Wetering, Rijpwetering, Oud Ade, Hoogmade en Nieuwe Wetering. Ophalen bij de kwekerij kan uiteraard ook. Kies een datum en tijdvak, en wij zorgen dat het boeket voor je klaar staat.